image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP CLUBHISTORIE

 

Sinterklaasfeest 2014

 

 

Eindelijk was het zover! Woensdagmiddag 3 december, Sinterklaas kwam langs op SCB. Alle Fjes, zebra's en Beeballers begonnen opgewonden aan hun training en plotseling hoorde je "zwarte piet" geroep. Er kwamen vier hulp zwarte pieten mee trainen. Hoe leuk was dat!

 

de F2 Piet

 

de F3 F4 Piet

 

AH Piet voetbalt met de Zebra’s.


Om half vier werden de trainingen afgefloten en liepen de kinderen met de zwarte pieten naar de kantine. De boel was gezellig versierd en ieder team had een eigen tafel. Eerst even wat limonade en natuurlijk wat lekkers voordat Sinterklaas binnen kwam. Onder luid gezang werd de Sint met zijn Hoofdpieten binnengehaald.

 


Ieder team werd apart naar voren geroepen en Sinterklaas wist echt alles. Wat een opwinding allemaal. De leiders van elk team kregen een grote zak met de kadootjes mee van Sinterklaas en gingen dan weer aan hun tafel zitten.

 

  

 

 

 


Nadat alle teams bij Sinterklaas waren geweest moest er afscheid worden genomen en onder een luid gezongen "dag Sinterklaasje" gingen de Sint en zijn Hoofdpieten weer verder op pad.

En toen mochten eindelijk de kadootjes worden opgemaakt. Sint had voor ieder kind een rugzakje met het SCB logo en natuurlijk met wat lekkers erin. Het was een hele leuke middag en Sinterklaas heeft beloofd dat hij volgend jaar weer langs zal komen. Sinterklaas wilde wel nog even iedereen bedanken die meegeholpen heeft er weer een echt SCB Sinterklaasfeest van te maken. Het was een heel gezellig feest.