image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP CLUBHISTORIE

 

Sinterklaasfeest 2012

 

Sinterklaas was weer bij s.c. Badhoevedorp.

 

Na de voetbaltraining op woensdag 28 november kwamen rond 16.00 uur de eerste kids in een compleet versierde kantine binnen. Ze kregen limonade en een zakje strooigoed. Norman Gooijer was ook weer aanwezig en hij zorgde voor leuke muziek en een goede microfoon zodat we allemaal de Sint zouden kunnen horen als hij ook daadwerkelijk een bezoek zou brengen aan SCB.


Om 16.30 uur begon 'Fritz met een z' met een geweldige goochelshow! Na de goochelshow volgde weer een rondje limo en nog een netje met chocolademunten. En toen was het wachten op de Sint.....waar bleef hij nou toch?


Er werd flink gezongen en eindelijk.....jaaaa....daar waren 2 Pieten....maar waar was de Sint? Nog iets harder zingen en jawel daar kwam Sinterklaas binnen! Van alle teams werden een paar kids bij de Sint geroepen. De Sint wist het nodige te vertellen over een aantal kinderen.


Ook de trainers/coaches kregen nog een pakje van de Goedheiligman. Ze moesten wel eerst een mooi liedje zingen maar dat deden ze uit volle borst. En de middag werd afgesloten met het nummer 'Zwarte Pietenstyle' waarbij iedereen stond te dansen!! Toen we de Sint en de Pieten hadden uitgezwaaid werd het tijd om de kadootjes te verdelen en uit te pakken. En daarna was het tijd om te gaan!

 

Het was een heel gezellig Sinterklaasfeest met tot slot hier nog wat impressies:

 

image002.jpg image006.jpg

 

image008.jpg image010.jpg

 

image012.jpg image016.jpg

 

image014.jpg image020.jpg

 

image018.jpg

 

image022.jpg