image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP CLUBHISTORIE

 

Sinterklaasfeest 2011

 

 

Sint en Piet hadden een bericht gestuurd dat zij woensdagmiddag 30 november 2011 een bezoek zouden brengen aan SC Badhoevedorp. Uiteraard werd dit onmiddellijk in 'de Schakel' gezet. Alle jeugdleden van de Zebra's en F-jes (voetbal afdeling) en de BeeBall Rookie League (Honk- en Softbal afdeling) werden uitgenodigd. Ook hun broertjes en zusjes waren welkom.

 

En zo gebeurde het dat woensdagmiddag de 30e van november, rond 16.15uur de kantine vol stroomde met 'nerveus grut'. De voetballers hadden eerst nog getraind dus 'deze mannen' kwamen in vol ornaat binnen. Zij troffen een feestelijke kantine aan, deze was versierd met wat slingers dankzij de hulp van diverse ouders. Norman Gooijer van Gooijer Events heeft ervoor gezorgd dat die middag oa Sinterklaas goed te verstaan was en ook had hij zeer leuke Sinterklaasmuziek meegenomen !!!

 

Er waren bijna 85 kinderen aanwezig en ook bleven vele ouders kijken dus het was een drukke, en vooral gezellige boel! Nadat alle kinderen een plekje hadden gevonden nam goochelaar "Fritz met een z" de aftrap. Hij deed een fantastische show en er was een leuke interactie met de kinderen. Hij maakte diverse grapjes met de kids en deed natuurlijk magische trucs. En o.a. Amy Prins (BeeBall rookie) mocht Fritz even assisteren met een truc.

 

Rond 17.00uur werd het toch echt tijd voor Sinterklaas. Waar bleef hij nou ? De kids kregen van diverse "hulp-moeders-pieten" warme chocomelk en zakjes strooigoed en koekjes.....en toen stond Piet ineens binnen. Maar Piet was alleen, zonder Sinterklaas maar met de schoenen van Sinterklaas, hoe zat dat nou ???? Dus Piet ging de Sint even bellen, stond Sint bij de verkeerde sportclub....tjonge jonge. Gelukkig kwam ook Sinterklaas al vrij snel daarna weer binnen op z'n sportschoenen (!) en bracht ook nog een paar Pieten met zich mee. Dus Hoofdpiet kon Sint nu even helpen om z'n goede schoenen aan te doen want 'oh, oh, oh' wat had die Sint een pijn in z'n voeten...

 

Sint had uiteraard z'n Grote Boek bij zich en hij wist heel veel te vertellen over de kinderen. Als eerste werden de Zebra's naar voren geroepen. Sint wist o.a. hoe Oran z'n pols had gebroken en ook praatte hij nog wat met Sam. Trainer Hans werd er ook bij geroepen.

 

Toen was het tijd voor de BeeBall Rookies. Sint wist deze jonge honkballers/sters te vertellen dat zij vanaf volgend jaar in de BeeBall Major league gaan spelen. En ook kregen Nina en Jay nog een pluim van de Sint omdat zij zoveel loten t.b.v. de Grote Clubactie hadden verkocht voor de club.

Daarna was het de beurt aan de F4. Uiteraard werd Dylan, de topscoorder genoemd en ook leider Mustapha, die moeite had met het vinden van AMVJ in Ouderkerk a/d Amstel, waardoor de F4 de eerste helft zonder tenue moesten spelen!

Ook kwam de hele F3 bij de Sint. Trainer Roy werd genoemd aangezien hij ook keeperstraining geeft en over Olivier vertelde de Sint dat hij zo snel was en geen duel uit de weg ging. Ook werden de 2 keepers Tim en Carlos genoemd.

Daarna door naar de F2. Kai vertelde dat hij helaas een eigen doelpunt had gescoord tegen koploper Jong Aalsmeer afgelopen zaterdag waardoor ze geen kampioen meer kunnen worden. En Jordi, zoontje van coach/trainer Erik, praatte ook nog wat met de Sint.

En ten slotte de F1, waar de Sint had gehoord dat zij door de “opa's” worden getraind. Ook wist de Sint dat het hier om een echt vriendenteam ging.

 

Na al deze verhalen en gesprekken was het echt tijd voor Sint en Piet om te gaan. Zij namen afscheid en onder een luid gezang en geklap van de kids vertrokken Sint en Piet weer. De twee overgebleven Pieten brachten zakken vol met kadootjes. De leiders/coaches van de teams maakten de zakken open en verdeelden de kadootjes onder de leden van de teams. Die werden enthousiast ontvangen en de diverse jongleerballen vlogen al snel door de lucht.

 

Het was een heel gezellig Sinterklaasfeest met tot slot hier nog wat impressies:

 

image004.jpg    image006.jpg

image008.jpg     image012.jpg

image014.jpg     image016.jpg

image018.jpg     image020.jpg