image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP CLUBHISTORIE

 

Senioren zaterdag 3 KAMPIOEN 2002.

 

 

AG00171_

Het 3e zaterdagteam van s.c. BADHOEVEDORP is zaterdag 16 maart 2002 geheel onverwacht KAMPIOEN geworden in afdeling 608. Zelf moest de ploeg op bezoek bij concurrent DENEBA 2. Ondanks de 7-2 overwinning in de thuiswedstrijd was men er toch niet 100% van overtuigd, dat het nu weer van het bekende leien dakje zou gaan. Dat viel echter reuze mee en de reserves van DE NEderlandse BAnk werden op eigen veld naar een kansloze 0-5 nederlaag gespeeld.

Aangezien deze wedstrijd om 12.30 uur gespeeld werd, moest er tot halfvijf worden gewacht om te vernemen wat de uitslag van de andere concurrent Abcoude 3 zou zijn. Die moesten het thuis opnemen tegen het op de één na onderste plaats staande AMVJ 6, dus er werd vanuit gegaan, dat daar in principe geen verrassing te verwachten viel. Tot ons aller verbazing kregen wij echter een uitslag door van 1-2 in het voordeel van AMVJ. Nou daar had natuurlijk niemand op gerekend en Henk Mul was dan ook hoogst verbaasd toen hij thuis door de secretaris werd gebeld en hij de felicitaties voor het kampioenschap kreeg.

 

Met 40 punten uit 15 wedstrijden is het team onbereikbaar geworden voor de concurrentie en dat met nog twee uitwedstrijden te gaan tegen Amstelland en Roda’23. Het restant van de gestaakte thuiswedstrijd tegen Amstelland komt hiermee ook te vervallen.

 

Voor de uitwedstrijd tegen Roda’23 op zaterdag 6 april 2002 werd het team door het bestuur in de bloemetjes gezet, op de foto gezet, terwijl na afloop van de wedstrijd er een klein feestje werd gebouwd in de kantine.

 

zat30102

 

staande v.l.n.r.:

Piet van Dam, Martin Blom, Frits Hersevoort, Gerard Regenboog, Martin Jalving, Rick Blom, Eric Prins, John Venema, Peter Volmer (voorzitter) en Henk Schelling (commissie voorzitter).

gehurkt v.l.n.r.:

Geert Jan Rietkerk, Adrie Offringa, Cor Salentijn, Michel Regenboog, Henk Mul, Charlie van Buuren, Paul Zeldenthuis en Andre Prins (tevens teamsponsor).

Op deze foto ontbreken helaas Wim den Boef en Harry Treur.

 

Onze felicitaties voor het behaalde kampioenschap gaan uit naar het gehele team.