image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP OPGERICHT 1 JULI 1931

 

BESTUURSMEDEDELINGEN

home

8 april 2017:

SC BADHOEVEDORP PAKT UIT BIJ OFFICIELE INGEBRUIKNAME

KUNSTGRASVELD + LED-VERLICHTING MET GROOTS VUURWERK

 

Onder het toeziend oog van ruim 250 aanwezigen hebben we ons kunstgrasveld en de LED-verlichting in gebruik genomen.

Onze wethouder van sport, Adam Elzakalai, gooide de eerste bal bij een demonstratiewedstrijd op het softbalveld tussen de teams van hoofdklasser Terrasvogels en 1e klasser Amsterdam Pirates. Vervolgens ging het richting kunstgrasveld, waar hij de aftrap verrichtte van een speciale wedstrijd tussen onze MO17 en JO14 jeugdvoetbalteams.

Na afloop van de wedstrijden kon iedereen op het trainingsveld een glas champagne heffen op deze unieke mijlpaal voor onze vereniging. Daarna ging het licht ineens overal tegelijk uit en begon een fantastische vuurwerkshow. Tot slot kon er in de kantine nog een half uurtje genoten worden van de muziek van Holland’s Got Talent star Laura Fischer. 

Het feest duurde tot in de kleine uurtjes op muziek van de aanwezige DJ. Tot slot een woord van dank aan alle medewerkers. Mede dankzij jullie kunnen we terugblikken op een geweldig evenement.

 

25 februari 2017:

Michael Slinger krijgt eindelijk zijn aandenken. Klik hier.

 

6 december 2016:

Ruud Bloemer benoemd tot Lid van Verdienste.

 

 

Op de Algemene Ledenvergadering van 6 december jl is Ruud Bloemer na 16 jaar in het bestuur

gezeten te hebben afgetreden en benoemd tot Lid van Verdienste sc Badhoevedorp.

Een voetballitho, oorkonde en bloemen werden aan hem uitgereikt door onze voorzitter.

Nieuwe bestuurssamenstelling: klik hier.

 

1 december 2016:

VEILIG SPORTKLIMAAT EN SPORTPLEZIER BIJ SC BADHOEVEDORP

 

Donderdagavond 1 december was er een tweede sessie bij onze vereniging met betrekking tot het project “een veilig sportklimaat en sportplezier bij sc Badhoevedorp”. Deze avond was bedoeld voor de nieuwe jeugdbegeleiders en zij, die de sessie in mei hadden gemist.

Ondanks het feit dat dit erg belangrijk is moesten we helaas toch constateren dat er mensen zijn die dit gebeuren, ondanks een uitnodiging, voor de tweede maal aan zich voorbij hebben laten gaan. Erg jammer. Het bestuur moet zich helaas gaan beraden wat hiermee te doen.

Klik hier voor een uitleg van het project.

 

top op page

30 november 2016

SINTERKLAAS WAS BIJ SC BADHOEVEDORP. Klik hier.

 

top op page

16 juni 2016

Sport Combinatie Badhoevedorp gaat voor kunstgras en LED

 

In de Bijzondere Algemene Ledenvergadering van 14 juni 2016 – die door 53 personen werd bijgewoond – werd bijna unaniem het akkoord gegeven om zelf partieel te gaan investeren in een kunstgrasveld en daarbij zelf ledverlichting aan te leggen en tevens ledverlichting op het softbalveld te laten plaatsen. klik hier.

 

top op page

25 mei 2016:

VEILIG SPORTKLIMAAT EN SPORTPLEZIER BIJ SC BADHOEVEDORP

 

Op een goed bezochte avond afgelopen maandag 23 mei is bij onze vereniging het project “een veilig sportklimaat en sportplezier bij sc Badhoevedorp” geïntroduceerd bij de jeugdbegeleiders en mensen die met onze jeugd te maken hebben binnen onze vereniging bij zowel de voetbalafdeling als het honk- en softbalgebeuren. klik hier.

 

top op page

1 april 2016:

Bar SCB-kantine heeft nieuwe tapinstallatie en ondergaat grote schoonmaak

 

Nee het is GEEN 1 april grap. sc Badhoevedorp heeft vanaf vandaag een nieuwe tapinstallatie voor het bier. Daarmee behoort de oude en energie slurpende installatie tot het verleden. klik hier.

 

top op page

zaterdag 30 januari 2016:

SCB voert actie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Op 24 en 30 januari werd actie gevoerd bij onze vereniging om de Gemeente er toe te bewegen ons aan een kunstgrasveld te helpen. We zijn afkeuringen van de velden  bij een klein beetje regen meer dan zat. klik hier.

 

top op page

4 december 2015:

Jeugdcommissie Voetbalafdeling ontvangt “Gouden Speld SC Badhoevedorp 2015”.

 

Eens in de zoveel tijd wordt er bij sc Badhoevedorp een persoon of meerdere personen om een speciale reden in het zonnetje gezet omdat ze een speciale prestatie hebben neergezet. Op de Algemene ledenvergadering van 1 december was het weer eens het geval. klik hier.

 

top op page

4 december 2015:

Eregalerij “Halve Eeuwploeg” en “Zilveren Ploeg” uitgebreid.

 

Vanaf oktober vorig jaar is onze eregalerij met een aantal personen uitgebreid. Klik hier voor de wijzigingen.

 

top op page

3 oktober 2015:

sc BADHOEVEDORP presenteert de nieuwe voetbalshirts.

 

Zaterdag 3 oktober heeft onze vereniging het nieuwe shirt voor de veldvoetbalteams gepresenteerd. Het horizontale zwart/wit gestreepte shirt gaat tot het verleden behoren en zal in een paar seizoenen bij alle teams vervangen door worden.  klik hier.

 

top op page

1 mei 2015:

METAMORFOSE KANTINE.

 

Vanuit de Grote Clubactie stond de actie uit het meubilair in de kantine te vervangen. Deze lang geuite wens kreeg vandaag gestalte. klik hier.

 

top op page

30 januari 2015:

CLUBHUIS

 

Deze week heeft het aanzien van ons clubgebouw een verandering ondergaan. Er hangt een nieuw bord aan de dakrand en ook zijn er logo stickers aangebracht. Ook kreeg kleedkamer 7 een nieuwe vloer. klik hier.

 

top op page

december 2014:

HERZIENING ENTREE EN RIJWIELSTALLING

 

Deze week heeft het aanzien van ons clubgebouw een verandering ondergaan. Er hangt een nieuw bord aan de dakrand en ook zijn er logo stickers aangebracht. Ook kreeg kleedkamer 7 een nieuwe vloer. klik hier.

 

top op page

april 2014:

Gemeente gaat eindelijk akkoord met aanleg kunstgrasveldje jeugd.

 

Het is al lange tijd een wens om een trapveldje van kunstgras te hebben bij onze vereniging. Dus een aanvraag bij de Gemeente ingediend, maar het duurde even voordat het akkoord kwam, maar nu is zover. klik hier.

 

top op page

zaterdag 25 mei 2013:

Zonder Respect Geen Voetbal in de Haarlemmermeer.

 

Op 24 mei heeft onze voorzitter, samen met diverse andere lotgenoten uit de Gemeente Haarlemmermeer, namens sc. Badhoevedorp het convenant “Zonder Respect Geen Voetbal” ondertekent. klik hier.

 

top op page

woensdag 1 augustus 2012:

 

Bij de verkiezing voor de leukste club van de Gemeente Haarlemmermeer is onze vereniging in de prijzen gevallen. klik hier.

    

top op page