image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP CLUBHISTORIE

 

E-pupillen KAMPIOEN 2002.

 

 

Onze E-pupillen zijn zaterdag 27 april 2002 KAMPIOEN geworden van hun afdeling. Ze moesten daartoe wel de uitwedstrijd tegen Blauw Wit/Osdorp winnen, want concurrent DCG lag nog steeds op de loer. Al snel kwamen ze via Wesley Schreuder op 0-1, waarbij de keeper van BLAUW WIT/OSDORP wel lelijk in de fout ging. Een schot bij ons op de lat was het antwoord van BLAUW WIT/OSDORP, dat het windje mee had; ze kwamen dan ook via een mooie aanval op 1-1. Het werd spannend met een iets meer aanvallender Badhoevedorp, maar de keeper van BLAUW WIT/OSDORP werd steeds beter. Uit een voorzet van Ricardo de Vries raakte Wesley Schreuder de lat. Echter door slecht verdedigen kwam BLAUW WIT/OSDORP vlak voor rust op een 2-1 voorsprong. De thee in de rust bleek ver te zoeken en was er dus ook niet. De 2e helft was nog maar net begonnen of Wesley Schreuder schoot hard op de goal. De keeper stompte de bal omhoog, maar die verdween toch via hem in de goal, 2-2 dus. Onze jongens namen het heft nu meer in handen dan voor rust en het tempo ging omhoog. BLAUW WIT/OSDORP had daar geen antwoord op en Ricardo de Vries kon al snel voor de 2-3 voorsprong zorgen. Door een kortstondige hagelbui werd de wedstrijd even stilgelegd, net op een moment dat wij scoorden. Die telde dus niet. Toen we verder gingen was het wachten op de beslissende treffer. Raymond Markus had bij ons op doel weinig te doen en dat kwam ook omdat Bart van Geldorp zín verdediging goed geregeld had. De 2-4 besliste de wedstrijd via een formidabel doelpunt van Wesley Schreuder. Alle supporters kregen nu het gevoel dat het niet meer fout kon gaan. Via een prachtige voorzet van Enzo Paal was het opnieuw Wesley, die nu met een kopbal voor 2-5 zorgde en vlak voor tijd zorgde Ricardo de Vries met een solo voor de uiteindelijk 2-6 eindstand. En dat betekende het lang verwachte en verdiende kampioenschap voor onze jongens.

Na een zeer spannend seizoen hebben de jongens op eigen kracht en inzet de eerste plaats gehaald. PROFICIAT!

 

Na afloop snel terug naar de kantine van Badhoevedorp. Daar was in allerijl het een en ander geregeld om onze kampioenen in het zonnetje te zetten. Dankzij de medewerking van bloemenwinkel Bloemenweelde, waarvoor onze dank, was er voor het gehele team een bloemetje aanwezig. Onze secretaris hield nog een korte toespraak; de traditionele kampioensfoto werd gemaakt en er kon nog naar een klein filmverslag van de wedstrijd gekeken worden. Verder waren er chips, frisdrank, patat, kroketten en ijs. Het werd een klein feestje; dat was dan ook dik verdiend.

 

Hier de kampioenen:

e10102

 

staande v.l.n.r.: Jan Geurts (leider), Renzo Tiebout, Raymond Markus, Wesley Schreuder, Sander Verkerk, Gerrit Markus (leider) en StanleyGodfried.

gehurkt v.l.n.r.: Menno Geurts, Vincent Markus, Bart van Geldorp, Ricardo de Vries, Enzo Paal en Micky Godfried.

Onze felicitaties voor het behaalde kampioenschap gaan uit naar het gehele team.

†††††††††††††††††††† †††††††