image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP CLUBHISTORIE

 

DINGEMAN SCHOUTEN VETERANEN TOERNOOI 2004

 

 (met dank aan Ton Burgersdijk voor de foto’s)

Zaterdag 28 augustus was bij onze vereniging onder ideale weersomstandigheden voor de negentiende keer het Dingeman Schouten Voetbaltoernooi voor veteranen. Dit naar ons nog immer actieve erelid vernoemde toernooi diende ook dit jaar weer als een ideale voorbereiding op de voetbalcompetitie. Werd dit evenement vorig jaar wegens de grote droogte afgelast, dit jaar dreigde de overvloedige regenval spelbreker te worden. Gelukkig verkeerden onze velden in een prima conditie en was het op de dag zelf prima weer. Mede daardoor kunnen we ook dit toernooi als prima geslaagd beschouwen. Dat mag ook wel na alle tegenslag die de organisatie vooraf heeft gehad. Op het laatste moment liet het team van Vlug en Vaardig het helaas afweten en moest er in allerlei nog een elftal van onze vereniging gevormd worden om de opengevallen plek in te nemen. Ook dat kwam echter op tijd voor elkaar.

image004

Zoals gebruikelijk werd de officiële opening op het veld gehouden en werd de heer Schouten aan de deelnemende ploegen voorgesteld door de organisatie. Daarna kon de aftrap worden verricht door de heer Schouten.

image002

image006

image008

De zes deelnemende ploegen waren verdeeld over twee poules van drie teams. In poule A speelden Blauw Wit Amsterdam, Hoofddorp en Badhoevedorp 2, terwijl in poule B Sloterpark/AGS, NAS en Badhoevedorp 1 het tegen elkaar dienden op te nemen. Er werd zoals hieronder te zien is her en der aardig gescoord.

 

poule A

poule B

Blauw Wit – Badhoevedorp 2

1-3

Sloterpark/AGS – NAS

1-5

Hoofddorp – Blauw Wit

4-0

NAS – Badhoevedorp 1

2-1

Badhoevedorp 2 – Hoofddorp

3-0

Badhoevedorp 1 – S’park/AGS

0-1

 

 

 

 

Eindstand:

 

Eindstand:

 

1.       Badhoevedorp 2

 

1.       NAS

 

2.       Hoofddorp

 

2.       Sloterpark/AGS

 

3.       Blauw Wit Amsterdam

 

3.       Badhoevedorp 1

 

Onder het toeziend oog van enkele reserves en de naamgever van het evenement konden daarna de finalewedstrijden beginnen.

image010                              image012

Badhoevedorp 2 - NAS   

Hoofddorp – S’park/AGS

Blauw Wit – Badhoevedorp 1

 

Eindstand:

1.    NAS

2.    Badhoevedorp 2

3.    Sloterpark/AGS

4.    Hoofddorp

5.    Badhoevedorp 1

6.    Blauw Wit

0-4

1-3

0-1

 

Na afloop van deze geslaagde dag reikte toernooivoorzitter Nico Tijssen met een toepasselijke speech de prijzen uit aan de diverse verenigingen. Aanvoerder Cees Steur van NAS kon de grote cup meenemen naar Zwanenburg. Ook kreeg hij als eerste prijs een wedstrijdbal overhandigd, voor deze gelegenheid beschikbaar gesteld door onze kledingsponsor MULTIVOS SPORT. Daarna kwamen de scheidsrechters, die allen weer belangeloos hun medewerking hadden verleend, aan bod. Een speciaal woord werd gericht tot Peter Hulsman, die voor het laatst de fluit ter hand had genomen en door de spelers met een fraai cadeau werd verrast. Verder werden ook de kantinemedewerkers voor hun vele werk bedankt. Peter Hulsman nam hierna nog even het woord. Hij dankte de spelers en andere gulle gevers van het cadeau. Hij merkte op het fluiten van de wedstrijden altijd met veel plezier gedaan te hebben, maar achtte nu wel de tijd gekomen om er een punt achter te zetten.

Na deze woorden werd het tijd voor het koude buffet, dat ook dit jaar weer aangeboden werd aan de deelnemers door AAC Einstein.