image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP OPGERICHT 1 JULI 1931

 

CROWDFUNDING ACTIE

home

 

Het kunstgrasveld en de verlichting in gebruik per maart 2017!!!

 

Beste sc Badhoevedorp leden,

 

Na een jaar van knokken met elkaar is het ons dan toch gelukt om samen met de Gemeente te komen tot de aanleg van ons kunstgrasveld. Mede dankzij jullie inzet en opkomst tijdens de televisie opnames om ons standpunt duidelijk te maken zijn we met de gemeente tot een mooie oplossing gekomen.

 

Wij als sc Badhoevedorp betalen zelf de helft mee van de aanleg van het kunstgrasveld. Daar komen nog eens de lichtvoorziening bij voor zowel het kunstgrasveld en het softbalveld. De totale kosten die wij als club op moeten brengen komen uit op ongeveer €250.000,-. Dat is een heleboel geld maar daar krijgen we ook iets heel moois voor terug.

 

SC Badhoevedorp wil dat betalen uit eigen middelen. Daar hebben wij jullie bij nodig. Daarvoor is een actie gestart:

 

koop je eigen kunstgrasveld kavel of je eigen lichtkavel op het softbalveld.

Klik hier voor de kavelactie.

 

Er zijn verschillende prijzen voor de diverse kavels. Zoals b.v. een cornerkavel, penaltykavel, pitcherkavel, catcherkavel en coachkavel etc. etc. te koop. Ik hoop van harte dat iedereen aan het verkopen slaat bij familie en vrienden.

 

Vanaf 12 december 2016 werd er begonnen met de aanleg. En ik hoor jullie denken is dat kunstgrasveld wel veilig en moeten we überhaupt wel een kunstgrasveld aanleggen? Een volmondig JA kan ik daar op antwoorden want wij hebben een veilig kunstgrasveld met kurk i.p.v. de gebruikelijke autobanden korrels. 

 

Vriendelijke groeten,

Erik Boland 

Voorzitter.