image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP OPGERICHT 1 JULI 1931

 

AFKEURINGEN VELDVOETBAL AFDELING

      home veldvoetbal     home jeugdvoetbal

 

IS HET VOETBALLEN BIJ SC BADHOEVEDORP

AFGELAST OF NIET ??

WAT MOET JE DOEN??

 

Mocht het weer van dien aard zijn dat het twijfelachtig is of het voetbal doorgaat, dan kun je daar als volgt achter komen:

Is er geen sprake van een algehele afgelasting dan kunt u voor sc Badhoevedorp op zaterdag- en zondagmorgen vanaf circa 8.15 uur op onze website kijken of er THUIS wedstrijden al dan niet zijn afgelast.   

Via de keuze KNVB programma (klik op de link) zijn de afgekeurde wedstrijden zichtbaar, mits dat door de betreffende verenigingen in Sportlink is aangegeven. Is dat niet het geval dan wordt voor onze teams aangeraden dat de leider even kijkt op de site van de desbetreffende vereniging of het door gaat of gaat bellen met die vereniging. Het telefoonnummer staat in het KNVB programma vermeld (doorklikken op de betreffende wedstrijd in het uitprogramma   ). Aan de hand van zijn bevindingen dan vervolgens indien nodig een belrondje of sneeuwbaleffect van het team in werking stellen.

A-categorie: het eerste zondagelftal van sc BADHOEVEDORP.
B-categorie: alle overige voetbalteams van sc BADHOEVEDORP.

Als er sprake is van een algehele afgelasting, dan kunt u kijken op teletekst van NPO 1, 2 of 3 op pagina 603. U kijkt dan naar district WEST I en als er een kruisje staat onder categorie A, dan gaan de volgende elftallen niet door (zie onderaan). Staat er onder categorie B een kruisje bij WEST I, dan gaat de rest van de teams niet door (zie onderaan).