image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP OPGERICHT 1 JULI 1931

 

SPONSORLOOP

home

 

Onze vereniging in beweging voor ons eigen kunstgrasveld en verlichting!

 

Beste ouders/verzorgers,

 

Onze vereniging organiseert op 1 april 2017 aanvang 14.15 uur (tot max. 16.00 uur)een sponsorloop de opbrengst daarvan gaat naar het kunstgrasveld en de verlichting. We roepen alle kinderen en ouders op om met de actie zoveel mogelijk geld op te halen hiervoor.

 

Op zoek naar gulle sponsors
Naast deze brief heeft uw kind ook een sponsorloopkaart mee naar huis gekregen. Hierop noteert uw kind alle sponsors die de prestatie van uw kind steunen. Ooms, tantes, opa’s en oma’s, maar ook buren en vrienden blijken zeer enthousiaste sponsors te zijn. U kunt uw kind ook helpen door van te voren een mail te sturen aan familie of vrienden om de actie alvast aan te kondigen.

 

Inleveren ingevulde sponsorloopkaart
Het zou geweldig zijn als uw kind zoveel mogelijk bekende sponsors vindt die bereid zijn om geld te geven voor elk rondje dat uw kind loopt tijdens de sponsorloop.

De rondjes zijn van verschillende groottes, maar alle kinderen lopen 15 minuten.

13 jaar en ouder  lichtgroene rondje

9 t/m 12 jaar oranje rondje

5 t/m 8 jaar donkergroene rondje

 

 

Ze kunnen natuurlijk ook een vast bedrag afspreken. Wij ontvangen de ingevulde sponsorloopkaarten graag weer terug op de training in de week van 20 maart. Na de sponsorloop nemen de kinderen hun sponsorloopkaart mee naar huis en halen het geld op bij de sponsoren.

 

Alle sponsors van harte welkom!
We nodigen u en alle andere sponsors uit om uw kind tijdens de sponsorloop op 1 april vanaf 14.15 uur aan te moedigen. Dan kunt u vol trots kijken hoe uw kind natuurlijk veel meer rondjes loopt dan verwacht!

 

Ouderloop

Nadat de kinderen de sponsorloop hebben gelopen is het de beurt aan de ouders! De bedoeling is dat de ouders zo origineel mogelijk aan de start verschijnen. (let wel op uw schoeisel i.v.m. het veld)

U kunt u ook laten sponsoren door vrienden/ buren etc… Lijkt dit u leuk? Bij de trainer van uw kind kunt u uw eigen sponsorkaart ophalen.